De beste horeca koelkast vindt u bij Horeca World

Bij een Horeca koelkast denkt u al snel aan een koelkast in een keuken van een restaurant. U denkt aan een koelkast zoals u die in uw eigen huis vindt maar dan groter en misschien van een ander materiaal. Een horeca koelkast kan echter voor veel meer dienen dan alleen de opslag van voedingswaren. Aan een horeca koelkast zijn andere voorwaarden verbonden dan aan de koelkasten die u in keukens van restaurants vindt. De koelkast in een hotelkamer moet namelijk geluidloos zijn omdat de gasten op dezelfde kamer slapen. Bij Horeca World hebben wij een rijk assortiment aan koelkasten die allemaal van een zeer hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Naast de horeca koelkast hebben wij ook ovens, bakplaten, gasfornuizen en keukengerei zoals bestek en verschillende messensets van zeer hoogwaardige kwaliteit. U kunt het zo gek niet bedenken of Horeca World heeft het in haar assortiment. Wij zijn uw experts als het gaat om horeca apparatuur. Als u een zelfstandig ondernemer bent van een horeca gelegenheid of van plan bent een onderneming te starten, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen op onze webshop. Hier vindt u naast ons brede aanbod ook onze mooie aanbiedingen. Het starten van een onderneming is best een hele klus en het bekijken van onze website brengt u altijd op nieuwe ideeën of mogelijkheden voor de aankleding van uw nieuwe horeca keuken met uw horeca oven en horeca koelkast. Een aantal voorbeelden van onze apparatuur vindt u hieronder:

  • koelkasten
  • ovens
  • gasfornuizen
  • afzuiging
  • decoratie

Horeca koelkast voor een goede hygiëne in uw keuken

Mooie, smaakvolle producten serveren. Het is het hoofddoel van ieder restaurant. Of het nu om een toetje gaat of een uitgebreid diner. Hygiënisch werken staat voorop. Onze Europese regelgeving omtrent hygiëne heeft veiligheidsnormen opgesteld waar iedere onderneming zich aan dient te houden. Dit pakket aan regels wordt ‘De HACCP’ genoemd. Deze code geldt voor alle levensmiddelenbedrijven. Door veranderingen in politieke regelgeving omtrent deze code raden wij u aan de regelgeving omtrent hygiëne goed in de gaten te houden. Bij Horeca World zijn wij van de regels goed op de hoogte. Onze producten voldoen aan alle eisen. U hoeft zich daarover dus geen enkele zorgen te maken. Onze producten worden op locatie geleverd en geïnstalleerd. Het plaatsen van een horeca koelkast is niet moeilijk maar een horeca koelkast is wel zwaar. Het is dan ook zaak dat onze experts de koelkast precies op de plek zetten waar hij moet komen. U hoeft dus niet te gaan sjouwen met u nieuwe horeca koelkast. Het koud houden van producten is het eerste waar u aan moet denken als u uw gasten goed en gezond voedsel aan wilt bieden. Producten die te lang op een plek worden bewaard die niet gekoeld is, zullen bederven. Een gast die ziek wordt van het voedsel dat u hem als restaurant voorschotelt, kan u duur komen te staan. Het is dan ook belangrijk dat u uw horeca koelkast regelmatig controleert. Kijk of de horeca koelkast de juiste temperatuur heeft. Niet alle producten moeten namelijk op dezelfde temperatuur worden bewaard.

Een tevreden klant aan het woord

Mijn naam is Wendy. Samen met mijn man heb ik vorig jaar het familiebedrijf overgenomen. Het restaurant van mijn familie heeft een vaste klantenkring. We serveren zowel lunch als avondeten. Onze kaart wisselt niet vaak. Wij houden ervan om een kaart te bieden waar onze vaste gasten op kunnen bouwen. Het overnemen van het bedrijf was voor mij een hele stap. Ik had eigenlijk besloten dat ik niet in de horeca zou gaan werken. Als je jong bent wil je altijd graag iets anders doen dat je ouders, althans; dat is mijn ervaring. Met de jaren nam mijn enthousiasme over het horeca vak echter toe. Natuurlijk werkte ik in het restaurant. Ik kende het dus op mijn duimpje. Eigenlijk was het een hele natuurlijk stap om het restaurant over te nemen. Mijn hart ligt in het restaurant. Toch wilde ik dat de overname niet zonder verandering gepaard ging. Ik stelde als eis dat ik het restaurant over wilde nemen, mits ik de keuken een beurt mocht geven. Onze zaak liep al jaren goed maar het viel me op dat de apparatuur aan vervanging toe was. Deuren raakten los en de ventilatie begon steeds meer lawaai te maken. De keuken is het hart van een restaurant. Als dat niet op orde is, dan heeft dat effect op het functioneren van de zaak. Omdat de vriesvakken van onze koelkast lekte, besloot ik eerst de horeca koelkast te vernieuwen. Voor de horeca koelkast ging ik naar Horeca World waar mijn ouders en de generaties daarboven ook altijd hun inkopen deden. Horeca World is de expert op het gebied van horeca apparatuur. Mijn nieuwe horeca koelkast zou hier worden gekocht. Dat stond al vast voor ik het restaurant goed en wel van mijn ouders had overgenomen. In onze keuken was genoeg ruimte die eigenlijk voor een groot deel niet gebruikt werd. Dat vind ik ontzettend zonde en het leek me dan ook leuk om een mooie grote horeca koelkast te plaatsen. Na een gesprek met een van de medewerkers van Horeca World waarin ik mijn wensen en mogelijkheden uit de doeken deed, werd mij een mooie aanbieding gedaan voor een horeca koelkast. Omdat ik meerdere producten wilde vervangen, kreeg ik een goede deal. Ik werk altijd graag samen met Horeca World samen en kan dat iedere ondernemer aanraden die graag alleen met de beste producten werkt.

Comments are closed.

Scroll to Top