Een echte kindervakantie

Ponypark City

Twijfelt u nog over of u de komende zomer wel weg wilt gaan? Wilt u er eigenlijk wel even tussenuit, maar hebt u geen zin in een lange autorit? Bent u wel toe aan wat rust, maar hebt u dan ook vermaak nodig voor de kinderen? Kies dan voor een avontuurlijke kindervakantie op Ponypark City. Op dit vakantiepark zal elk kind zich vermaken, omdat er heel erg veel te doen is. De kids zullen zich zeker vermaken met:

  • het gezellige animatieteam
  • de mooie kinderboerderij
  • het prachtige zwembad
  • een veelzijdige western shop
  • de lieve pony’s

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opnoemen van vermakelijke activiteiten op ons vakantiepark. Een kindervakantie is bij ons erg leuk!

Een kindervakantie tot en met

Kunt u zich ook alleen lekker ontspannen met een goed boek of een leuke serie, als u weet dat de kinderen zich ook vermaken? Dan hebt u vast wel interesse in een kindervakantie. Als u deze bij ons boekt, dan profiteert u van de vele voordelen die wij voor u in petto hebben. Tijdens een kindervakantie wordt uw kroost goed vermaakt, betaalt u nooit te veel en kunt u zich in alle rust ontspannen. Dat is toch precies wat u wilt?

Op en top genieten!

Als u naar Ponypark City komt, dan profiteert u van nog meer extra voordelen. U kunt bijvoorbeeld geheel gratis naar attractiepark Slagharen gaan. Zo weet u zeker dat u en uw gezin zich geen moment zullen vervelen tijdens deze veelzijdige kindervakantie. Klinkt dit goed, maar bent u bang dat u hier erg veel geld voor neer moet tellen? Dit is bij ons gelukkig niet het geval. Een verblijf op ons vakantiepark is namelijk helemaal niet duur. Daar kunt u zeker van op aan!

Comments are closed.

Scroll to Top