Een ruim aanbod seksspeeltjes

www.kittig.nl

Een tijdje geleden wilde ik wel eens wat meer weten over seksspeeltjes. Het is namelijk zo dat een vijftal jaren geleden mijn vriend mij verlaten heeft en sindsdien heb ik eigenlijk helemaal geen zin meer gehad in een relatie. Ik weet niet precies wat het is maar ik geniet heel erg van het alleen zijn en aangezien ik dat nu al vele jaren zo ervaar denk ik ook niet dat daar op korte termijn verandering in zal komen. Ik heb helaas nog wel eens moeite om op het erotische vlak diezelfde voldoening te vinden en daarom wilde ik wel eens wat meer weten over seksspeeltjes. Ik had namelijk al heel vaak verhalen van heel veel mensen gehoord over seksspeeltjes en vandaar dat ik daar dus wel eens wat meer over wilde weten. Het leek mij dat er op het gebied van seksspeeltjes toch wel heel wat voor mij te winnen moest zijn. Ten eerste is het zo dat ik nog nooit gebruik heb gemaakt van seksspeeltjes dus wat dat betreft kon ik er wel bijna zeker van zijn dat ik dus op heel veel nieuwe inzichten zou kunnen gaan rekenen. Het was dan ook daarom dat ik eerst eens bij een aantal vrienden ben gaan informeren wat zij allemaal in huis hadden wanneer het ging om seksspeeltjes. Gelukkig heb ik vrienden die het geen enkel probleem vinden om het hier over te hebben en op die manier heb ik dus al heel wat kennis vergaard. Wat ik vooral van hen geleerd heb is dat je niet met het eerste en beste speeltje genoegen moet nemen. Je hebt bij Kittig seksspeeltjes in heel veel soorten en maten en het werd mij aangeraden om, zeker wanneer het om je eerste aankoop gaat, niet te zuinig te zijn. Ik heb een zeer goede baan dus wat dat betreft hoef ik mij over geld geen zorgen te maken en daarom heb ik dit advies dus gelijk ter harte genomen.

Seksspeeltjes in alle soorten en maten

In het begin wist ik helemaal niet welke seksspeeltjes bij mij in de smaak zouden vallen. Dit kwam natuurlijk doordat ik ook helemaal niet wist welke seksspeeltjes er zoal verkrijgbaar zijn wat het maken van de juiste keuze dan ook aanzienlijk moeilijker maakt. Nu moet u weten dat ik niet vies ben van een beetje experimenteren en het was dan ook daarom dat ik besloot dat het niet verkeerd zou zijn om gewoon eens meerdere seksspeeltjes te bestellen en dan maar te kijken waar het schip zou stranden. Toen ik door het aanbod van Kittig.nl aan het rondneuzen was, werd het mij al vrij snel duidelijk dat ik echt een leek was op het gebied van seksspeeltjes. Er was werkelijk waar van alles te bestellen; ik zou het willen omschrijven als producten die geschikt waren voor de beginner tot producten voor mensen die al behoorlijk wat stappen verder waren en geen enkele moeite meer hebben met afmetingen van de seksspeeltjes. Omdat ik nog niet zoveel ervaring heb, en ik er daarbij ook niet zo heel veel behoefte aan had om een geval zo groot als een boomstam naar binnen te schuiven, ben ik begonnen met het kleinere aanbod. Hier kon ik genoeg interessante seksspeeltjes vinden en ik heb er dan ook met veel genoegen in geneusd. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een aantal kleine dildo’s, ik gaf in het voorgaande al aan dat ik niet vies ben van een beetje experimenteren, en deze producten leken mij daarom dan ook wel wat. Ik heb mijn adresgegevens ingevuld en heb toen op ‘akkoord’ geklikt. Nu kon het wachten maar beginnen. Voor de zekerheid heb ik nog wel even gekeken hoe lang het ongeveer zou duren voordat ik mijn bestelling in huis had. Op de site viel te lezen dat ik dit de volgende dag al zou mogen verwachten. Dit stemde mij natuurlijk heel erg positief. Ik kon dan ook niet wachten tot het moment waarop de postbode voor mijn huis zou stoppen om het pakketje af te leveren.

Zeer tevreden over de snelle levering

Het was inderdaad zo dat de bestelling, te weten mijn seksspeeltjes, de volgende dag al geleverd werden. Natuurlijk had ik er ook niet aan getwijfeld dat mijn bestelling op tijd geleverd zou worden maar je moet het tegenwoordig toch allemaal nog maar afwachten. Gelukkig werden mijn seksspeeltjes op tijd en ook nog eens op het juiste adres afgeleverd en dus kon voor mij de grote ontdekkingstocht beginnen. Ik heb de spullen meteen even uitgeprobeerd en ik kan u vertellen dat dit een heel fijne ervaring was. In het begin is het natuurlijk altijd nog wel even wennen maar zoals mijn tandarts altijd zegt; ‘varkens en mensen wennen aan alles’ en dus merkte ik na een paar minuten al dat ik het een zeer prettig gevoel vond geven. Momenteel betrap ik mij er op dat ik regelmatig op de site kijk naar welke seksspeeltjes ik nog meer allemaal zou willen uitproberen. Ik kan dus nu ook bijna met volledige zekerheid stellen dat ik zeer binnenkort weer eens even een bestelling zal gaan plaatsen. Waarom zou je de mogelijkheid tot optimaal genot weigeren? Ik zou het niet weten. Ik weet echter wel dat ik:

  • heel erg tevreden ben over de producten van Kittig.nl
  • ik voor weinig geld toch een prachtig product heb gekregen
  • ik deze winkel aan iedereen aan zou willen raden

Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe speeltjes.

Comments are closed.

Scroll to Top