Hennepkwekerij opgerold

http://www.advocaathennepkwekerij.nl/

Hennepkwekerij opgerold in uw woning? Dan zullen er een aantal zaken worden onderzocht. De politie wil namelijk weten hoeveel hennep er op locatie geteeld werd en hoeveel u bij de voortzetting van de hennepkwekerij zou hebben omgezet. Over het algemeen geldt dat de het bedrag van de omzet van de geteelde hennep, overeenkomt met het bedrag dat in rekening wordt gebracht als boete. Een hennepadvocaat pleit voor uw zaak. Dat doet hij als deskundige. Het is belangrijk om een goede advocaat te hebben wanneer een hennepkwekerij opgerold wordt. De juridische kant van de zaak is niet voor iedereen overzichtelijk genoeg. Het vergt een deskundig oog om een zaak succesvol te bepleiten. Je eigen zaak verdedigen zonder een advocaat wordt dan ook sterk afgeraden door advocaat hennepkwekerij. Opgerold? Wij werken met een team van deskundige advocaten die alles weten en kunnen vertellen over de gevolgen van het telen van hennep. De hennepkwekerij ontnemingsvordering is een vorderingsregel die maakt dat nadat een hennepkwekerij opgerold is, de hennep in beslag mag worden genomen. In deze gevallen wordt gebruik gemaakt van een hennepadvocaat. Hennep wordt geteeld in huizen en appartementen. Soms wordt een hennepkwekerij ook geteeld in een gedeelte van een appartementencomplex waar de eigenaar geen weet van heeft. Gaat het hier om teelt in andermans woning, dan wordt de zaak nog weer ingewikkelder. Ook voor een huiseigenaar die zich niet bewust is van de hennepkwekerij zal een boete kunnen gelden. Voor deze zaken is een hennepadvocaat aan te raden. Deskundige advocaten werken aan zaken hennepkwekerij opgerold als. Centraal staan een discrete en deskundige afhandeling van zaken. De advocaat gaat ervan uit dat cliënten hun zaak op een goede manier willen verdedigen of afwerken nada teen hennepkwekerij opgerold is. De advocaat staat hen vervolgens volledig bij.

De hennepkwekerij opgerold, huur een advocaat in.

Weer een hennepkwekerij opgerold. Hoe vaak lezen we deze berichten niet in de krant. Buurtgenoten merkten dat hun energiekosten de pan uitrezen of huiseigenaren kwamen erachter bij een controle. Doordat het verbouwen van hennep strafbaar is, is het de laatste jaren een ondergrondse praktijk geworden. Dat niet iedere hennepkwekerij opgerold wordt is duidelijk. In het criminele circuit wereld bestaat veel geweld en gevaar. De advocaat neemt zowel de strafzaak als de ontnemingszaak voor zijn rekening wanneer een hennepkwekerij opgerold is. Hennepzaken zijn vaak gecompliceerd omdat er veel tegenstrijdige regels gelden. Dit leidt doorgaans tot een hoop onduidelijkheid. Daarom probeert een advocaat cliënten van dienst te zijn en hun zaak zo transparent mogelijk te maken. Goed advies is hierin niet onbelangrijk. Je zult versteld staan van het gebrek aan kennis dat veel telers aan de dag leggen. Er zijn gevallen bekend van telers die enorme plantages hielden zonder te weten dat wat zij deden illegaal was. Dat is voor een rechter vaak moeilijk te geloven. Het opheffen van twijfel over welke regels gelden voor het gebruik of houden van hennep is een van de doelstellingen. Wij bieden:

  • een deskundig advocaat in hennepzaken
  • hulp in ontnemingszaken
  • binnen 24 uur geholpen
  • eerste gesprek gratis
  • goede prijs
  • mogelijkheid pro-deo

Hoe snel een zaak in behandeling wordt genomen nadat een hennepkwekerij opgerold is, hangt af van verschillende factoren. De omvang van de teelt is een zwaar wegende factor waar vrijwel meteen naar gekeken wordt. Een grote hoeveelheid kan tot een celstraf leiden. De waarde van de hoeveelheid hennep is vaak gelijk aan de boete die in rekening wordt gebracht. Als dit bedrag niet kan worden betaald, wordt er beslag gelegd op het eigendom van de beklaagde. De gelijk evenredige hennepboete geldt niet voor iedere zaak. Iedere zaak kent zijn eigen verhaal en op dat verhaal zijn telkens weer andere regels van kracht. Welke regels voor uw zaak gelden en welke niet, dat zoekt de advocaat nauwkeurig voor u uit nadat uw hennepkwekerij opgerold is. Goed onderzoek heeft tijd nodig. Advocaten verrichten dat onderzoek en verwachten dat er in de samenwerking goed wordt gecommuniceerd. Er is zoals vermeld een mogelijkheid tot het inhuren van een pro deo advocaat mits de beklaagde onder een bepaalde loongrens valt. Deze mag dus niet te veel verdienen. Wanneer de beklaagde te veel verdient, zijn de kosten niet voor de overheid. Over het algemeen kan worden gesteld dat iedereen recht heeft op een advocaat.

Hennepkwekerij illegaal

Hennep kweken is toch echt verboden in Nederland. De softdrug mag echter wel – zij het in zeer kleine hoeveelheden- gebruikt worden. Deze kleine hoeveelheden mogen dan nog steeds niet worden gebruikt voor de verkoop. Ook dat valt buiten de wet. Dit verbod geldt voor iedereen. Het roken van wiet is dus in kleine hoeveelheden toegestaan. Hennepzaken zijn gecompliceerde  zaken, niet in de laatste plaats omdat de wetten rondom drugsgebruik aan verandering onderhevig zijn. Nederland is een pionier als het gaat om het legaal gebruik van drugs maar dit gaat niet vanzelf. Het gebruiken is iets anders dan het mogen dealen en dat wordt vaak niet helemaal begrepen. De weg van gebruiker naar dealer is kleiner geworden volgens sommige politici. Het is dan ook zonde dat er misbruik wordt gemaakt van de tamelijk vrije regels die Nederland hanteert. Hennep mag niet worden geteeld. Punt. Doet u dat wel en komt de overheid erachter, dan wordt de hennepkwekerij opgerold.

Comments are closed.

Scroll to Top